Mariestad Töreboda Energi AB

Västra Götalands län

Information

Mariestad Töreboda Energi AB är ett företag som finns i Mariestad. I Mariestad Töreboda Energi AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åkesson, Rolf Ingemar som är född 1961 och har titeln Extern VD, Iwarson, Per Arne som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alenljung, Gun-Britt som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Harry Bo Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Per Thomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Sven-Inge som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotErlandsson, Matz Erland som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Lennart Karl Johan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronberg, Gunnar Stellan Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotMagnusson, Lennart Karl Johan som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamotNilsson, Björn Åke som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotAndersson, Göte Fredrik som är född 1978 och har titeln SuppleantAndersson, Kjell Emil som är född 1942 och har titeln SuppleantBergman, Lars-Åke som är född 1948 och har titeln SuppleantFernström, Bertil Håkan Edvard som är född 1960 och har titeln SuppleantJohansson, Inger Marianne som är född 1950 och har titeln SuppleantKarlberg, Erik Börje Valdemar som är född 1943 och har titeln SuppleantMatsson, Anna Charlotte som är född 1966 och har titeln SuppleantRosengren, Per Curt som är född 1951 och har titeln SuppleantSkogsberg, Sven Rune som är född 1942 och har titeln SuppleantTörnblom, Mathias Karl-Göran som är född 1974 och har titeln SuppleantSjöberg, Peter Mikael som är född 1959 och har titeln RevisorHall, Ing-Britt Linnéa som är född 1932 och har titeln LekmannarevisorSunnergren, Knut Lennart som är född 1930 och har titeln LekmannarevisorHilding, Stig Gustav Ingemar som är född 1937 och har titeln LekmannarevisorssuppleantLöfnertz, Mats Göran som är född 1938 och har titeln LekmannarevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Mariestad Töreboda Energi AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mariestad Töreboda Energi AB på telefon 0501-63700.

Bolaget skall inköpa, producera och distrubuera energi jämte därmed förenlig verksamhet. Därtill att tillhandahålla data- och telekommunikationstjänster från eget kommunikationsnät.

Idag är Mariestad Töreboda Energi AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mariestad Töreboda Energi AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mariestad Töreboda Energi AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Mariestad Töreboda Energi AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mariestad Töreboda Energi AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Åkesson, Rolf Ingemar i förening med en av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Mariestad Töreboda Energi AB har 556354-1860 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.