Knallens Parfym Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Knallens Parfym Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Knallens Parfym Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Knallens Parfym Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Knallens Parfym Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1989-01-31. Men sedan 1991-01-01 så har Knallens Parfym Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nya Torget 4, 542 30, Mariestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Knallens Parfym Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0501-18915.

Mariestad arbetar för att bolag som Knallens Parfym Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Knallens Parfym Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva parfymhandel, fastighetsförvaltning, konsultverksamhet inom fastigheter och förvaltning, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Knallens Parfym Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Knallens Parfym Aktiebolag och det är följande personer, Svensson, Monica Irene som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Adebahr, Bo Martin som är född 1975 och har titeln Suppleant, Krantz, Bertil Conny som är född 1945 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Knallens Parfym Aktiebolag är 556349-5901.