Otterbäckens Industriservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva industristädning, maskinreparationer och idka därmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Otterbäckens Industriservice Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är Otterbäckens Industriservice Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 1989-01-12 så skapades Otterbäckens Industriservice Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Otterbäckens Industriservice Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Otterbäckens Industriservice Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556346-9823 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mariestad.

Just nu är Otterbäckens Industriservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Otterbäckens Industriservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0501-14753 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Otterbäckens Industriservice Aktiebolag är Rosenberg, Päivi Tuulikki som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenberg, Teuvo Juhani som är född 1957 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven-Ove Kennet som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .