Motor Trend Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Motor Trend Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Motor Trend Aktiebolag finns. I Mariestad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Motor Trend Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Motor Trend Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Motor Trend Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Motor Trend Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hammarsmedsg. 29, 542 35, Mariestad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0501-280000.

Mariestad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Motor Trend Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Motor Trend Aktiebolag har idag 556346-6969 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Brunnhagen, Jan Christer Mikael är den som för stunden ansvarar för Motor Trend Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av nya och begagnade bilar och båtar samt utföra service och reparation i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Motor Trend Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brunnhagen, Jan Christer Mikael som är född 1965 och har titeln VD, Brunnhagen, Jan Christer Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ringqvist, Bengt Lars Gunnar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brunnhagen, Ulf Peter Thomas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Sune Elving som är född 1956 och har titeln Revisor, Johansson, Hans Göran som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .