Vadsbo Flyttningsbyrå Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Vadsbo Flyttningsbyrå Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Vadsbo Flyttningsbyrå Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vadsbo Flyttningsbyrå Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Vadsbo Flyttningsbyrå Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1989-01-14. Men sedan 1989-01-01 så har Vadsbo Flyttningsbyrå Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ekelöfsv. 22, 542 74, Mariestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vadsbo Flyttningsbyrå Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0501-40424.

Mariestad arbetar för att bolag som Vadsbo Flyttningsbyrå Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vadsbo Flyttningsbyrå Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall utföra transporter, flyttningsservice samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vadsbo Flyttningsbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vadsbo Flyttningsbyrå Aktiebolag och det är följande personer, Leijon, Stig Thimo som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Leijon, Angelika som är född 1959 och har titeln Suppleant, Josefsson, Bengt Gustav Sixten som är född 1949 och har titeln Revisor, Mariestads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vadsbo Flyttningsbyrå Aktiebolag är 556345-8958.