Hans Lundins Fastighetsbolag i Mariestad AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Hans Lundins Fastighetsbolag i Mariestad AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Mariestad här finns det många olika Aktiebolag. Hans Lundins Fastighetsbolag i Mariestad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Mariestad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Hans Lundins Fastighetsbolag i Mariestad AB är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556342-8340.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0501-10523 alternativt besöka eller skicka post till Hans Lundins Fastighetsbolag i Mariestad AB på följande adress Lergöksv. 2, 542 41, Mariestad.

Hans Lundins Fastighetsbolag i Mariestad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Hans Lundins Fastighetsbolag i Mariestad AB så sitter följande personer i styrelsen: , Lundin, Irene Charlotte som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och reparation av fordon samt bedriva därmed förenlig verksamhet.