Henric's Åkeri i Mariestad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Henric's Åkeri i Mariestad Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är Henric's Åkeri i Mariestad Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 1988-04-12 så skapades Henric's Åkeri i Mariestad Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Henric's Åkeri i Mariestad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Henric's Åkeri i Mariestad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556322-7775 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mariestad.

Just nu är Henric's Åkeri i Mariestad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Henric's Åkeri i Mariestad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0501-40222 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Henric's Åkeri i Mariestad Aktiebolag är Wolfbrandt, Henric Ronald som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Wolfbrandt, Ann Inger som är född 1954 och har titeln Suppleant, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor, .