Zachry Sweden Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Mariestad finns det ett Aktiebolag som heter Zachry Sweden Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Zachry Sweden Aktiebolag i Västra Götalands län. Mariestad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Zachry Sweden Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1988-03-25 så har Zachry Sweden Aktiebolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Zachry Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Zachry Sweden Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Förrådsg. 14, 542 40, Mariestad. Vi ni istället prata med Zachry Sweden Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdehandlingar och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hellström, Per Åke Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Anders Erik Stefan som är född 1968 och har titeln Suppleant, Weiler, Inger Petra Christina som är född 1967 och har titeln Revisor, Lindgren Johansson, Eva G Marianne som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Zachry Sweden Aktiebolag har 556322-1000 som sitt organisationsnummer.