Orstenen Fastighets AB

Västra Götalands län

Information

Orstenen Fastighets AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Orstenen Fastighets AB finns. I Mariestad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Orstenen Fastighets AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Orstenen Fastighets AB har haft sedan 1994-01-01. Orstenen Fastighets AB har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Orstenen Fastighets AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Industrig. 5, 542 40, Mariestad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0501-13895.

Mariestad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Orstenen Fastighets AB Privat, ej börsnoterat.

Orstenen Fastighets AB har idag 556308-9290 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Orstenen Fastighets AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper och valutaaffärer samt därmed förenlig varksamhet.

I Orstenen Fastighets AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Jan Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Inger Ia Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Axelsson, Tord Axel Edvin som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .