Freijs Livs i Lyrestad Aktiebolag (Ica Nära Freijs Livsmedel)

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mariestad och Freijs Livs i Lyrestad Aktiebolag (Ica Nära Freijs Livsmedel) är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Freijs Livs i Lyrestad Aktiebolag (Ica Nära Freijs Livsmedel) är ett av dem. Statusen för Freijs Livs i Lyrestad Aktiebolag (Ica Nära Freijs Livsmedel) är att Bolaget är aktivt.

Freijs Livs i Lyrestad Aktiebolag (Ica Nära Freijs Livsmedel) är ett Aktiebolag och skapades 1987-03-17. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Freijs Livs i Lyrestad Aktiebolag (Ica Nära Freijs Livsmedel) ska trivas.

Freijs Livs i Lyrestad Aktiebolag (Ica Nära Freijs Livsmedel) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mariestad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handelsrörelse i livsmedelsbranschen, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Freijs Livs i Lyrestad Aktiebolag (Ica Nära Freijs Livsmedel) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Freijs Livs i Lyrestad Aktiebolag (Ica Nära Freijs Livsmedel) Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Freijs Livs i Lyrestad Aktiebolag (Ica Nära Freijs Livsmedel) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0501-50027.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Freijs Livs i Lyrestad Aktiebolag (Ica Nära Freijs Livsmedel) är Freij, Sven Lars-Erik som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Freij, Dan Gustav som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Freij, Lars Kenneth som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Freij, Lars Tomas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidsson, Stig Lars-Åke som är född 1947 och har titeln Revisor, Ahl, Nils Arne Tommy som är född 1945 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Freijs Livs i Lyrestad Aktiebolag (Ica Nära Freijs Livsmedel) har 556294-8710 som sitt organisationsnummer.