Metsä Tissue AB

Västra Götalands län

Information

556272-3675 är organisationsnummer för verksamheten Metsä Tissue AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Metsä Tissue AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mariestad som är den kommunen som Metsä Tissue AB finns i.

Metsä Tissue AB har varit registrerat sedan 1986-02-20 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Metsä Tissue AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Metsä Tissue AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Mariestad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Metsä Tissue AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Erntell, Lena Elisabet -Holm, Per Markus -Jakobsson, Valborg Elisabeth -Kottonen, Hannu Tapio -Wisaeus, Jan-Magnus Hans William Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Metsä Tissue AB så kan ni göra det på telefon genom 0501-275000 eller genom brev på följande adress:
Holländareg. 4, 542 34, Mariestad

Bolaget skall tillverka och försälja mjukpapper och andra sanitetspapper, äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom utöva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Metsä Tissue AB och det är Erntell, Lena Elisabet som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Jakobsson, Valborg Elisabeth som är född 1958 och har titeln Extern firmatecknare, Forsell, Mikko Juhani som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Kottonen, Hannu Tapio som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Holm, Per Markus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Marcusson, Fredrik Daniel Jesper som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantRobertsson, Morgan Mauritz som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Wisaeus, Jan-Magnus Hans William som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Tor Olof Vilhelm som är född 1950 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantJohansson, Stig Åke som är född 1950 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorAndersson, Björn Erik Lennart som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantBörsvik, Hans Erik George som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor