Hassle Trä och Bygg AB

Västra Götalands län

Information

Hassle Trä och Bygg AB är ett företag som finns i Mariestad. I Hassle Trä och Bygg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Hans Stefan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Sten Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Anna Gull-Marie som är född 1969 och har titeln Suppleant, Svensson, Carina Elisabet Marie som är född 1971 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Hassle Trä och Bygg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hassle Trä och Bygg AB på telefon 073-4956246.

Bolaget skall bedriva fönsterenovering, byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hassle Trä och Bygg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hassle Trä och Bygg AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hassle Trä och Bygg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-09-16 och Hassle Trä och Bygg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-09-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hassle Trä och Bygg AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Hassle Trä och Bygg AB har 556265-9564 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.