Mekonomen Mariestad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Mekonomen Mariestad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Mekonomen Mariestad Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mekonomen Mariestad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Mekonomen Mariestad Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1987-12-10. Men sedan 1988-01-01 så har Mekonomen Mariestad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Storegårdsv. 32, 542 35, Mariestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mekonomen Mariestad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0501-15175.

Mariestad arbetar för att verksamheter som Mekonomen Mariestad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mekonomen Mariestad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av bilreservdelar och biltill- behör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mekonomen Mariestad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mekonomen Mariestad Aktiebolag och det är följande personer, Östlund, Gustav Johan Patrik som är född 1964 och har titeln VD, Östlund, Gustav Johan Patrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rantzow, Claes Eric Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lidebjer, Håkan Vilhelm som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindroth, Carl Mathias som är född 1976 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.Svantemark, Lars Krister som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Mekonomen Mariestad Aktiebolag är 556261-0179.