Citybageriet i Mariestad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556256-1620 är organisationsnummer för företaget Citybageriet i Mariestad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Citybageriet i Mariestad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mariestad som är den kommunen som Citybageriet i Mariestad Aktiebolag finns i.

Citybageriet i Mariestad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-03-06 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Citybageriet i Mariestad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Citybageriet i Mariestad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mariestad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Citybageriet i Mariestad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Citybageriet i Mariestad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0501-77700 eller genom brev på följande adress:
S. Kolarestigen 39, 542 45, Mariestad

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av bageri- och konditoriprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Citybageriet i Mariestad Aktiebolag och det är Broström, Kjell Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Broström, Kjell Daniel som är född 1987 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor,