HORSEGUARD-Franska Elbandet GiLo Quarterhorses AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mariestad och HORSEGUARD-Franska Elbandet GiLo Quarterhorses AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HORSEGUARD-Franska Elbandet GiLo Quarterhorses AB är ett av dem. Statusen för HORSEGUARD-Franska Elbandet GiLo Quarterhorses AB är att Bolaget är aktivt.

HORSEGUARD-Franska Elbandet GiLo Quarterhorses AB är ett Aktiebolag och skapades 1985-02-12. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HORSEGUARD-Franska Elbandet GiLo Quarterhorses AB ska trivas.

I Mariestad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hästuppfödning, inköp och försäljning av hästar, försäljning av stängsel med tillbehör samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HORSEGUARD-Franska Elbandet GiLo Quarterhorses AB inte är momsregistrerat.

Idag är HORSEGUARD-Franska Elbandet GiLo Quarterhorses AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med HORSEGUARD-Franska Elbandet GiLo Quarterhorses AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 018-378130.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med HORSEGUARD-Franska Elbandet GiLo Quarterhorses AB är Blomqvist, Karl Gillis Lennart som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Louise Christine som är född 1945 och har titeln Suppleant, Jansson, Christer Allan som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Christer Jansson AB som är född och har titeln Revisor, .

HORSEGUARD-Franska Elbandet GiLo Quarterhorses AB har 556256-1232 som sitt organisationsnummer.