Prisma Optik i Mariestad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och utprovning av glasögon och kontaktlinser, försäljning av hälsokostprodukter, handel med värdepapper, äga och förvalta fast egendom och idka därmed förenliga verksamehter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Prisma Optik i Mariestad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är Prisma Optik i Mariestad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 1984-11-05 så skapades Prisma Optik i Mariestad Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Prisma Optik i Mariestad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Prisma Optik i Mariestad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556249-6314 är organisationsnummret för bolaget som finns i Mariestad.

Just nu är Prisma Optik i Mariestad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Prisma Optik i Mariestad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0501-19380 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Prisma Optik i Mariestad Aktiebolag är Jonsson, Klas Viktor som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Karl Tomas som är född 1956 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven-Ove Kennet som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .