Färgkraft Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Färgkraft Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Mariestad här finns det många olika Aktiebolag. Färgkraft Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Mariestad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Färgkraft Aktiebolag är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556241-6296.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0501-50300 alternativt besöka eller skicka post till Färgkraft Aktiebolag på följande adress Anderstorp, 548 93, Lyrestad.

Färgkraft Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Färgkraft Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Bonnevier, Olivia Johanna Erika Sofi som är född 1982 och har titeln Suppleant , Kållberg, Stina Eleonora Lina J som är född 1976 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av färger, trä, metall och textil, design- och konstnärlig konsultverksamhet. Hästavel och därmed förenlig verksamhet.