Aktiebolaget P.W. Karströms Bokhandel (Bokia)

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva bokhandel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget P.W. Karströms Bokhandel (Bokia) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är Aktiebolaget P.W. Karströms Bokhandel (Bokia) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 1983-06-09 så skapades Aktiebolaget P.W. Karströms Bokhandel (Bokia) och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget P.W. Karströms Bokhandel (Bokia) har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget P.W. Karströms Bokhandel (Bokia) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556229-4719 är organisationsnummret för företaget som finns i Mariestad.

Just nu är Aktiebolaget P.W. Karströms Bokhandel (Bokia) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget P.W. Karströms Bokhandel (Bokia) så går det att nå dem via telefon på 0501-10063 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget P.W. Karströms Bokhandel (Bokia) är Jönsson, Kent Helge Anders som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Karin Irmild Christina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lidén, Sven Magnus som är född 1953 och har titeln Revisor, Karlsson, Anders Lennart som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, RevisorsCentrum i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .