Mariestads Bygg & Fastighetsservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Mariestads Bygg & Fastighetsservice Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Mariestads Bygg & Fastighetsservice Aktiebolag finns. I Mariestad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mariestads Bygg & Fastighetsservice Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Mariestads Bygg & Fastighetsservice Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. Mariestads Bygg & Fastighetsservice Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mariestads Bygg & Fastighetsservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stockholmsv. 38, 542 33, Mariestad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0501-77408.

Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Mariestads Bygg & Fastighetsservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Mariestads Bygg & Fastighetsservice Aktiebolag har idag 556218-2039 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Mariestads Bygg & Fastighetsservice Aktiebolag

Bolaget skall bedriva monteringsarbeten inom byggnadsbranschen, idka fastighetsservice samt därmed förenlig verksamhet.

I Mariestads Bygg & Fastighetsservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hvass, Dan Åke Göran som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Maria Birgitta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Krantz, Bertil Conny som är född 1945 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .