Industriell Plåtproduktion AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mariestad och Industriell Plåtproduktion AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Industriell Plåtproduktion AB är ett av dem. Statusen för Industriell Plåtproduktion AB är att Bolaget är aktivt.

Industriell Plåtproduktion AB är ett Aktiebolag och skapades 1981-03-24. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där företaget finns i jobbar för att företag som Industriell Plåtproduktion AB ska trivas.

Industriell Plåtproduktion AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mariestad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka fabrikation och försäljning av metallvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Industriell Plåtproduktion AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Industriell Plåtproduktion AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Industriell Plåtproduktion AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0501-64580.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lundqvist, Carl Mikael.

De som är på något sätt har med Industriell Plåtproduktion AB är Lundqvist, Carl Mikael som är född 1959 och har titeln VD, Lundqvist, Carl Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Boqvist, Mats Peter som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Oldén, Stefan Anders Magnus som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Rylander, Jörgen Anders Bertil som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Åberg, Jan Olof Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantCornell, Pehr-Ewert som är född 1948 och har titeln Revisor, Cornell, Liselotte Christina som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Industriell Plåtproduktion AB har 556209-3574 som sitt organisationsnummer.