Åke Fernmo Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Åke Fernmo Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Åke Fernmo Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Åke Fernmo Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Åke Fernmo Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1980-03-04. Men sedan 1980-01-01 så har Åke Fernmo Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Karlsrog. 13, 542 33, Mariestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åke Fernmo Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0501-19510.

Mariestad arbetar för att verksamheter som Åke Fernmo Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Åke Fernmo Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av akustikprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Åke Fernmo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Fernmo, Per Åke -Fernmo, Yvonne Marie Larsdtr.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åke Fernmo Aktiebolag och det är följande personer, Fernmo, Per Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Fernmo, Yvonne Marie Larsdtr som är född 1950 och har titeln Suppleant, Weiler, Inger Petra Christina som är född 1967 och har titeln Revisor, Lindgren Johansson, Eva G Marianne som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Åke Fernmo Aktiebolag är 556204-1185.