Byggnads Aktiebolaget Steckmest & Pettersson

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva snickeri- och byggnadsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Byggnads Aktiebolaget Steckmest & Pettersson vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är Byggnads Aktiebolaget Steckmest & Pettersson ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 1972-10-02 så skapades Byggnads Aktiebolaget Steckmest & Pettersson och företaget är har F-skattsedel Byggnads Aktiebolaget Steckmest & Pettersson har haft det sedan 1994-01-01.

Byggnads Aktiebolaget Steckmest & Pettersson är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1973-01-01

556170-0013 är organisationsnummret för företaget som finns i Mariestad.

Just nu är Byggnads Aktiebolaget Steckmest & Pettersson Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Byggnads Aktiebolaget Steckmest & Pettersson så går det att nå dem via telefon på 0501-71261 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Byggnads Aktiebolaget Steckmest & Pettersson är Peltola, Jari Antti som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ellen Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven-Ove Kennet som är född 1951 och har titeln Revisor, Hildingsson, Bengt Gustaf Alfred som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .