Hotell och Restaurang Hövdingen Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Mariestad finns det ett Aktiebolag som heter Hotell och Restaurang Hövdingen Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Hotell och Restaurang Hövdingen Aktiebolag i Västra Götalands län. Mariestad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hotell och Restaurang Hövdingen Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1971-07-19 så har Hotell och Restaurang Hövdingen Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hotell och Restaurang Hövdingen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Hotell och Restaurang Hövdingen Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Dillö Lapperud, 542 91, Torsö. Vi ni istället prata med Hotell och Restaurang Hövdingen Aktiebolag så kan ni göra det på 0501-77993.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johansson, Anneli Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Åke Vilhelm som är född 1936 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, Krantz, Bertil Conny som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Hotell och Restaurang Hövdingen Aktiebolag har 556148-9377 som sitt organisationsnummer.