Ekonomikonsult E. Göthe Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556142-5769 är organisationsnummer för företaget Ekonomikonsult E. Göthe Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekonomikonsult E. Göthe Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mariestad som är den kommunen som Ekonomikonsult E. Göthe Aktiebolag finns i.

Ekonomikonsult E. Göthe Aktiebolag har varit registrerat sedan 1970-12-16 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekonomikonsult E. Göthe Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Ekonomikonsult E. Göthe Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mariestad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ekonomikonsult E. Göthe Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ekonomikonsult E. Göthe Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0501-19440 eller genom brev på följande adress:
Hamng. 6, 542 30, Mariestad

Bolaget skall ekonomiska konsultationer, kamerala tjänster, förvaltning av fastigheter och värdepapper samt med ovan uppräknade verksamheter förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekonomikonsult E. Göthe Aktiebolag och det är Göthe, Elsy Elisabet som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Therese Elisabeth som är född 1977 och har titeln Suppleant, Skogsberg, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Skogsberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,