Skaraborgs Industri-Service Aktiebolag (Järnia)

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall köpa och sälja verktygsmaskiner sam förnödenheter till industriföretag samt därmed förenlig verksamhet. Denna verksamhet drives under namnet Skaraborgs Industri-Service AB. Bifirman Skaraborgs Järn skall bedriva samma verksamhet men med inriktning på privata konsumenter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skaraborgs Industri-Service Aktiebolag (Järnia) vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är Skaraborgs Industri-Service Aktiebolag (Järnia) en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 1967-09-04 så skapades Skaraborgs Industri-Service Aktiebolag (Järnia) och verksamheten är har F-skattsedel Skaraborgs Industri-Service Aktiebolag (Järnia) har haft det sedan 1994-01-01.

Skaraborgs Industri-Service Aktiebolag (Järnia) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556111-6095 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mariestad.

Just nu är Skaraborgs Industri-Service Aktiebolag (Järnia) Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Skaraborgs Industri-Service Aktiebolag (Järnia) så går det att nå dem via telefon på 0501-64450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skaraborgs Industri-Service Aktiebolag (Järnia) är Pontén, Lars Gunnar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Leif Evald som är född 1957 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Bengt Ove som är född 1945 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Bengt Samuelsson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .