Tomas Boklunds Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Tomas Boklunds Åkeri Aktiebolag är en verksamhet som finns i Mariestad. I Tomas Boklunds Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Boklund, Axel Thomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Boklund, Jennie Therese som är född 1979 och har titeln Suppleant, Axelsson, Tord Axel Edvin som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tomas Boklunds Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tomas Boklunds Åkeri Aktiebolag på telefon 0501-78505.

Bolaget skall driva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tomas Boklunds Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tomas Boklunds Åkeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tomas Boklunds Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tomas Boklunds Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tomas Boklunds Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tomas Boklunds Åkeri Aktiebolag har 556104-5922 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.