Soopens Qvarn AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Soopens Qvarn AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Mariestad här finns det många olika Aktiebolag. Soopens Qvarn AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Mariestad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Soopens Qvarn AB är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556100-6767.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0501-35650 alternativt besöka eller skicka post till Soopens Qvarn AB på följande adress Kvarnv. 1 B, 542 73, Mariestad.

Soopens Qvarn AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Soopens Qvarn AB så sitter följande personer i styrelsen: , Lundqvist, Roger Clas Robert som är född 1943 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom turist- och fastighetsbranschen. Vidare bedriva handel med fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.