Lundstedts Konditori Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Lundstedts Konditori Aktiebolag är ett av många företag som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Lundstedts Konditori Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lundstedts Konditori Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Lundstedts Konditori Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1963-05-08. Men sedan 1980-01-01 så har Lundstedts Konditori Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stockholmsv. 9, 542 33, Mariestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lundstedts Konditori Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0501-10250.

Mariestad arbetar för att företag som Lundstedts Konditori Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lundstedts Konditori Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva bageri-, konditori- och serveringsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lundstedts Konditori Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Hedberg, Lena -Lundstedt, Rune Brynolf.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lundstedts Konditori Aktiebolag och det är följande personer, Hedberg, Lena som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundstedt, Rune Brynolf som är född 1927 och har titeln Suppleant, Josefsson, Bengt Gustav Sixten som är född 1949 och har titeln Revisor, Mariestads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lundstedts Konditori Aktiebolag är 556087-5337.