Kling Glace Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kling Glace Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Kling Glace Aktiebolag finns. I Mariestad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kling Glace Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Kling Glace Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kling Glace Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kling Glace Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Odeng. 6, 521 43, Falköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0515-17490.

Mariestad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Kling Glace Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kling Glace Aktiebolag har idag 556074-6652 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Carl Anders Thomas -Klasson, Ulf Inge Roger är den som för stunden ansvarar för Kling Glace Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av glass- produkter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Kling Glace Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Carl Anders Thomas som är född 1949 och har titeln VD, Andersson, Carl Anders Thomas som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Klasson, Ulf Inge Roger som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Claes Olof som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Tidén, Per-Erik Albert som är född 1951 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln RevisorSkytt, Stig Thomas som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Andersson, Sven Johan Henrik som är född 1965 och har titeln Lekmannarevisor, Tell, Carl-Harry Arvid som är född 1977 och har titeln LekmannarevisorS Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.