Båtinfo Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Båtinfo Aktiebolag är ett av många företag som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Båtinfo Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Båtinfo Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Båtinfo Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1957-11-04. Men sedan 1998-01-01 så har Båtinfo Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Båtinfo Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7653181.

Mariestad arbetar för att företag som Båtinfo Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Båtinfo Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva förmedling och uthyrning av begagnade fritidsbåtar samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Båtinfo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Båtinfo Aktiebolag och det är följande personer, Hultberg, Per Åke Albin som är född 1948 och har titeln VD, Hultberg, Per Åke Albin som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultberg, John Albin Bernhard som är född 1973 och har titeln Suppleant, Adolphson, Claes Johan Gustaf som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Båtinfo Aktiebolag är 556065-6513.