C M Maskinprodukter

Västra Götalands län

Information

550501-XXXX är organisationsnummer för företaget C M Maskinprodukter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som C M Maskinprodukter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mariestad som är den kommunen som C M Maskinprodukter finns i.

C M Maskinprodukter har varit registrerat sedan 1991-02-04 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för C M Maskinprodukter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-20.

C M Maskinprodukter är och det finns flera bolag i Mariestad som också är .

Firmatecknare för C M Maskinprodukter är följande:

Vill ni komma i kontakt med C M Maskinprodukter så kan ni göra det på telefon genom 0501-14736 eller genom brev på följande adress:

Maskintillverkning

Det finns olika personer som har en koppling med C M Maskinprodukter och det är Mårtensson, Claes-Erik Reinhold som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,