Badhusfrisören

Västra Götalands län

Information

Badhusfrisören hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Badhusfrisören finns. I Mariestad så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Badhusfrisören tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Badhusfrisören har haft sedan 1987-01-01. Badhusfrisören har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Badhusfrisören så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0501-13030.

Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Badhusfrisören har idag 530122-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Badhusfrisören

Hårvård och därmed förenlig verksamhet

I Badhusfrisören så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindström Lindberg, Agnes Irene som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .