Recticel Automobilesysteme GmbH, Tyskland, filial

Västra Götalands län

Information

I Mariestad finns det ett Filial som heter Recticel Automobilesysteme GmbH, Tyskland, filial. Det finns flera verksamheter som liknar Recticel Automobilesysteme GmbH, Tyskland, filial i Västra Götalands län. Mariestad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Recticel Automobilesysteme GmbH, Tyskland, filial är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-11-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2007-09-03 så har Recticel Automobilesysteme GmbH, Tyskland, filial varit registrerat och sedan 2007-11-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Recticel Automobilesysteme GmbH, Tyskland, filial och det finns fler verksamheter som är det i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Recticel Automobilesysteme GmbH, Tyskland, filial så kan man gör det genom att posta ett brev till Smedjev. 7, 542 45, Mariestad. Vi ni istället prata med Recticel Automobilesysteme GmbH, Tyskland, filial så kan ni göra det på .

Filialen skall marknadsföra ytmaterial av polyuretan till fordonsinredningsdetaljer såsom instrumentpanel och dörrpanel till bilindustrin i Sverige, Danmark och Norge samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ankersson, Jim Christer som är född 1955 och har titeln VD, Svensson, Bengt Åke Joakim som är född 1964 och har titeln Revisor, Anderberg, Åsa Maria som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Göteborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Filialens firma tecknas av verkställande direktören. .

Recticel Automobilesysteme GmbH, Tyskland, filial har 516404-4157 som sitt organisationsnummer.