Haggårdens Bygg & Anläggning

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mariestad och Haggårdens Bygg & Anläggning är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Haggårdens Bygg & Anläggning är ett av dem. Statusen för Haggårdens Bygg & Anläggning är att Bolaget är aktivt.

Haggårdens Bygg & Anläggning är ett Enskild firma och skapades 1996-08-19. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Haggårdens Bygg & Anläggning ska trivas.

Haggårdens Bygg & Anläggning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Mariestad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bedriva byggnads- och anläggningsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Haggårdens Bygg & Anläggning är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Haggårdens Bygg & Anläggning och det finns flera verksamheter som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Haggårdens Bygg & Anläggning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5552899.

.

De som är på något sätt har med Haggårdens Bygg & Anläggning är Davidsson, Kurt Georg som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Haggårdens Bygg & Anläggning har 491111-XXXX som sitt organisationsnummer.