Ateljé Festfin, Mariestad

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mariestad och Ateljé Festfin, Mariestad är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Ateljé Festfin, Mariestad är ett av dem. Statusen för Ateljé Festfin, Mariestad är att Bolaget är aktivt.

Ateljé Festfin, Mariestad är ett Enskild firma och skapades 1999-10-26. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där företaget finns i jobbar för att företag som Ateljé Festfin, Mariestad ska trivas.

Ateljé Festfin, Mariestad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Mariestad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Uthyrning och försäljning av festkläder med tillbehör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ateljé Festfin, Mariestad är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Ateljé Festfin, Mariestad och det finns flera företag som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Ateljé Festfin, Mariestad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-466432.

.

De som är på något sätt har med Ateljé Festfin, Mariestad är Hermansson Westin, Ann-Britt K som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ateljé Festfin, Mariestad har 470810-XXXX som sitt organisationsnummer.