Christinas hälsoterapi

Västra Götalands län

Information

Christinas hälsoterapi hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Christinas hälsoterapi finns. I Mariestad så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Christinas hälsoterapi tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Christinas hälsoterapi har haft sedan 1996-01-01. Christinas hälsoterapi har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Christinas hälsoterapi så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-1509926.

Mariestad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Christinas hälsoterapi har idag 470519-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Christinas hälsoterapi

Terapiverksamhet för kropp och själ med försäljning av därtill hörande hälsoprodukter.

I Christinas hälsoterapi så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sand, Kristina Irene som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .