RK Möbelrenovering & Tapetsering

Västra Götalands län

Information

RK Möbelrenovering & Tapetsering hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där RK Möbelrenovering & Tapetsering finns. I Mariestad så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. RK Möbelrenovering & Tapetsering tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket RK Möbelrenovering & Tapetsering har haft sedan 2006-11-30. RK Möbelrenovering & Tapetsering har funnits sedan och 2006-11-30 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till RK Möbelrenovering & Tapetsering så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0501-21346.

Mariestad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

RK Möbelrenovering & Tapetsering har idag 460916-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för RK Möbelrenovering & Tapetsering

Möbelrenovering och tapetsering.

I RK Möbelrenovering & Tapetsering så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Rune Lennart Herbert som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .