Administration & Redovisning, Rigmor Johansson

Västra Götalands län

Information

Administration & Redovisning, Rigmor Johansson är ett företag som finns i Mariestad. I Administration & Redovisning, Rigmor Johansson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Rigmor Anne-Marie Folkesdotter som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Administration & Redovisning, Rigmor Johansson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Administration & Redovisning, Rigmor Johansson på telefon 0501-18600.

Administration, bokföring, redovisning m.m.

Idag är Administration & Redovisning, Rigmor Johansson av bolagstypen Enskild firma.

Administration & Redovisning, Rigmor Johansson är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Administration & Redovisning, Rigmor Johansson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Administration & Redovisning, Rigmor Johansson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Administration & Redovisning, Rigmor Johansson så är det följande:

Administration & Redovisning, Rigmor Johansson har 451003-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.