Tåg i bild och ljud i Mariestad

Västra Götalands län

Information

420601-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Tåg i bild och ljud i Mariestad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tåg i bild och ljud i Mariestad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mariestad som är den kommunen som Tåg i bild och ljud i Mariestad finns i.

Tåg i bild och ljud i Mariestad har varit registrerat sedan 2000-06-22 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-08-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tåg i bild och ljud i Mariestad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-08-14.

Tåg i bild och ljud i Mariestad är och det finns flera verksamheter i Mariestad som också är .

Firmatecknare för Tåg i bild och ljud i Mariestad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tåg i bild och ljud i Mariestad så kan ni göra det på telefon genom 0501-77323 eller genom brev på följande adress:

Inköp och försäljning av CD, ljud och bilder av tåg, vykort och böcker.

Det finns olika personer som har en koppling med Tåg i bild och ljud i Mariestad och det är Persson, Ann-Marie Elisabeth som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,