Sethssons Herrfrisering

Västra Götalands län

Information

Sethssons Herrfrisering hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Sethssons Herrfrisering finns. I Mariestad så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Sethssons Herrfrisering tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Sethssons Herrfrisering har haft sedan 1994-01-01. Sethssons Herrfrisering har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sethssons Herrfrisering så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0501-14015.

Mariestad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Sethssons Herrfrisering har idag 410906-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Sethssons Herrfrisering

Herrfriseringsrörelse

I Sethssons Herrfrisering så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sethsson, Sten-Olof Erik som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .