KSAN K.S. Andersson

Västra Götalands län

Information

410131-XXXX är organisationsnummer för bolaget KSAN K.S. Andersson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KSAN K.S. Andersson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mariestad som är den kommunen som KSAN K.S. Andersson finns i.

KSAN K.S. Andersson har varit registrerat sedan 2005-01-04 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för KSAN K.S. Andersson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

KSAN K.S. Andersson är och det finns flera bolag i Mariestad som också är .

Firmatecknare för KSAN K.S. Andersson är följande:

Vill ni komma i kontakt med KSAN K.S. Andersson så kan ni göra det på telefon genom 0501-40125 eller genom brev på följande adress:

Redovisning och bokföring, revision, skatterådgivning.

Det finns olika personer som har en koppling med KSAN K.S. Andersson och det är Andersson, Kjell Sune som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,