Lars Reparationsverkstad, Hasslerör

Västra Götalands län

Information

Lars Reparationsverkstad, Hasslerör är en verksamhet som finns i Mariestad. I Lars Reparationsverkstad, Hasslerör finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Lars Gustav Sture som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars Reparationsverkstad, Hasslerör så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lars Reparationsverkstad, Hasslerör på telefon 0501-20070.

Reparationer av bilar, traktorer, lantbruks- och skogs- maskiner.

Idag är Lars Reparationsverkstad, Hasslerör av bolagstypen Enskild firma.

Lars Reparationsverkstad, Hasslerör är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lars Reparationsverkstad, Hasslerör innehar ej F-skattsedel och Lars Reparationsverkstad, Hasslerör är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars Reparationsverkstad, Hasslerör så är det följande:

Lars Reparationsverkstad, Hasslerör har 361202-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.