Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri är ett av många verksamheter som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-10-18.

Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-05-15. Men sedan 2007-10-18 så har Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Västerlångg. 16 A, 542 30, Mariestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8158985.

Mariestad arbetar för att verksamheter som Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Handelsbolaget kommer att bedriva galleri och logiverksamhet i Mariestad.

Firmatecknare för Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri och det är följande personer, Frisk Kummelhjelm, Kristina B I som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Frisk, Hans Thorbjörn som är född 1943 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri är 969727-0735.