Vacpartner i Mariestad Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet skall innefatta att bedriva inköp och försäljning av renhållningsprodukter för konsument, industri och lantbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vacpartner i Mariestad Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Mariestad så är Vacpartner i Mariestad Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 2007-05-09 så skapades Vacpartner i Mariestad Handelsbolag och bolaget är har F-skattsedel Vacpartner i Mariestad Handelsbolag har haft det sedan 2007-03-29.

Vacpartner i Mariestad Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-29

969725-4556 är organisationsnummret för bolaget som finns i Mariestad.

Just nu är Vacpartner i Mariestad Handelsbolag och det finns många bolag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Vacpartner i Mariestad Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0501-10090 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vacpartner i Mariestad Handelsbolag är Börjesson, Kjell Åke som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Börjesson, Leif Åke som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .