Marieholms Montage Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Marieholms Montage Handelsbolag är ett av många företag som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Marieholms Montage Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Marieholms Montage Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-10-12.

Marieholms Montage Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-09-25. Men sedan 2006-10-12 så har Marieholms Montage Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till S. Kolarestigen 107, 542 45, Mariestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Marieholms Montage Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4966972.

Mariestad arbetar för att företag som Marieholms Montage Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Marieholms Montage Handelsbolag. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Montering av fönster, balkonger, altaner, handel med värdepapper och fastighetsförvaltning.

Firmatecknare för Marieholms Montage Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Marieholms Montage Handelsbolag och det är följande personer, Brink, Johan Mattias som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Torbjörn Henry som är född 1961 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Marieholms Montage Handelsbolag är 969721-5458.