Generationsskifte i Mariestad Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Generationsskifte i Mariestad Kommanditbolag är ett bolag som finns i Mariestad. I Generationsskifte i Mariestad Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Käck Karlsson, Jessica Ulla Margaret som är född 1971 och har titeln Komplementär, Karlsson, Ingemar Nils-Erik som är född 1969 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Generationsskifte i Mariestad Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Generationsskifte i Mariestad Kommanditbolag på telefon 0501-10403.

Juridisk konsultation. Fastighetsförvaltning.

Idag är Generationsskifte i Mariestad Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Generationsskifte i Mariestad Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Generationsskifte i Mariestad Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-09-28 och Generationsskifte i Mariestad Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-26.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Generationsskifte i Mariestad Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Generationsskifte i Mariestad Kommanditbolag har 969720-9824 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Västra Götalands län.