Jannes Port & Allservice i Lugnås Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

I Mariestad finns det ett Handelsbolag som heter Jannes Port & Allservice i Lugnås Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar Jannes Port & Allservice i Lugnås Handelsbolag i Västra Götalands län. Mariestad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Jannes Port & Allservice i Lugnås Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-09-07 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2006-07-26 så har Jannes Port & Allservice i Lugnås Handelsbolag varit registrerat. Idag är Jannes Port & Allservice i Lugnås Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Jannes Port & Allservice i Lugnås Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Björsätersv. 26, 542 74, Mariestad. Vi ni istället prata med Jannes Port & Allservice i Lugnås Handelsbolag så kan ni göra det på .

Försäljning och service av portar, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hammar, Jan-Erik som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Hammar, Yvonne Maria Helena som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Jannes Port & Allservice i Lugnås Handelsbolag har 969720-3694 som sitt organisationsnummer.