Allt i Granit Norden Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Allt i Granit Norden Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Allt i Granit Norden Handelsbolag finns. I Mariestad så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Allt i Granit Norden Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Allt i Granit Norden Handelsbolag har haft sedan 2006-05-25. Allt i Granit Norden Handelsbolag har funnits sedan och 2006-05-25 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Allt i Granit Norden Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hertig Karls Torg 4, 542 43, Mariestad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-4056759.

Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Allt i Granit Norden Handelsbolag har idag 969718-5503 som sitt organisationummer.

Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Allt i Granit Norden Handelsbolag

Försäljning av stenprodukter,såsom köksbänkar och gravstenar i granit. Stenprodukterna importeras från Italien, Bosnien, Kroatien. Marknadsföring och försäljning av produkterna via Internet. Externa uppdrag gällande marknadsföring och annonsproduktion via internet.

I Allt i Granit Norden Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Muhic, Mensur som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Rebic, Muamer som är född 1975 och har titeln Bolagsman, .