Pizzeria Smasch i Mariestad Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Pizzeria Smasch i Mariestad Handelsbolag är ett företag som finns i Mariestad. I Pizzeria Smasch i Mariestad Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Youkhanna, Nabil som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Yousef, Bassam som är född 1973 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pizzeria Smasch i Mariestad Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Pizzeria Smasch i Mariestad Handelsbolag på telefon 0501-70316.

Pizzeria och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Pizzeria Smasch i Mariestad Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Pizzeria Smasch i Mariestad Handelsbolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Pizzeria Smasch i Mariestad Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-11-15 och Pizzeria Smasch i Mariestad Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pizzeria Smasch i Mariestad Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Pizzeria Smasch i Mariestad Handelsbolag har 969716-0043 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.