Ekliden översättning Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Ekliden översättning Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Ekliden översättning Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ekliden översättning Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-04-15.

Ekliden översättning Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2004-02-26. Men sedan 2004-04-15 så har Ekliden översättning Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ytterbyuddsv. 7 B, 185 94, Vaxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ekliden översättning Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54137311.

Mariestad arbetar för att bolag som Ekliden översättning Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ekliden översättning Handelsbolag. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Firman skall bedriva översättning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ekliden översättning Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ekliden översättning Handelsbolag och det är följande personer, Andersson, Irja Katarina som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Andersson, Nils Olof Lennart som är född 1963 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Ekliden översättning Handelsbolag är 969699-5357.